MMG Credit

En försäljning är inte avslutad förrän pengarna finns på kontot.

Fått ett kravbrev?

Det ska inte vara jobbigt att berätta om orsaken bakom en utebliven betalning.

Uppdragsgivare

Vi tror att alla vill göra rätt för sig, bara de vet hur.

DRÖJSMÅLSRÄNTAN HAR SÄNKTS TILL 8,50% / ÅR FR.O.M. 1 JULI 2017 

Produkter

PÅMINNELSEHANTERING

Vi övertar era fakturor när de förfallit och ser till att er kund följs upp enligt inkassolagens bestämmelser gällande informationsplikt, tidsfrister, avgifter mm. Om kunden inte skulle betala efter påminnelseprocessen, skickas fakturan vidare till inkasso för vidare åtgärder.

INKASSO

Om kunden inte skulle ha betalat efter att fristen för inkassoåtgärder löpt ut, kommer vi att inleda ett inkassoförfarande genom att skicka ut en betalningsanmaning enligt inkassolagens bestämmelser om informationsplikt, tidsfrister, avgifter mm. Om kunden ej betalar efter betalningsuppmaningen, aktiveras ytterligare inkassoåtgärder enligt vad vi avtalat om (Way-of-working). Det inleds inga förfaranden som kommer att innebära kostnader för er såvida vi inte fått ett godkännande för detta i förväg.

BEVAKNING

Om er kund inte betalat efter inkassoåtgärderna, överförs kunden till vår bevakningsavdelning. Detta betyder att vi kommer att följa upp er kunds ekonomiska situation och försöker hitta en lösning före ett ev. slutdatum.

Om oss

MMG Credit (Zero-Zero Kreditt AS) startades för att säkra MMG:s kunder fullservicelösning – ”one stop shop” – som erbjuder allt från rådgivning, att hitta rätt kunder/adresser, sälja och fakturera till att skicka ut varor. Det enda MMG saknade var ett inkassoföretag som kunde erbjuda sina kunder att ”en försäljning är inte avslutad förrän pengarna finns på kontot”.

MMG Credit har en ledning med lång erfarenhet av branschen och innehar inkassotillstånd sedan 1989.

om-oss-credit
Kontakta oss

Zero-Zero Kreditt AS

E-post:
post@zero-zero.no
Org.nr: 915 342 310

Telefon

+47 57 00 08 00

E-post

post@zero-zero.no