MMG Logistics

Vi utför packnings- och pakethanteringsuppdrag i stor och liten skala och har som målsättning att leverera utskick av yppersta kvalitet. Effektiv logistik ger nöjda kunder.

Tjänster

Lager

Saknar ni lagerplats och är på jakt efter någon som kan hantera detta för er räkning? MMG har ett varulager med stor kapacitet. För närvarande har vi t.ex. böcker (för bokklubbar), IP-telefoner, hälsokostprodukter, sportkläder mm. i vårt lager.

Logistik

Vi kan hjälpa er med både små och stora paketuppdrag. Förutom lagerplats, erbjuder vi er också utskick och returhantering. Att kunna leverera snabbt blir allt viktigare, och våra effektiva medarbetare ser till att hanteringstiden blir mycket kort.

Solutions

Sedan 1998 har vi varit en central servicepartner för flera el-/elektronikhandlare, samt även installationspartner för leverantörer över hela landet. Vårt serviceteam består av tekniker som alla har lång erfarenhet inom sina speciella gebit. Vi erbjuder installationshjälp och uppkoppling av alla typer av underhållningselektronik.

Om oss

MMG Logistics startades för att komplettera MMG:s övriga tjänster även med lager- och logistiklösningar.

Lösningsorienterade anställda och metoder svarar för korta leveranstider och hög kundnöjdhet. Kontakta oss i dag för ett förutsättningslöst samtal.

omoss-logistics2
Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss

* obligatoriskt fält

Telefon

036 16 72 00

E-post

kontakt@mmgsverige.se

Address

Östra Storgatan 67, 553 21 Jönköping

Facebook

Besök oss på Facebook