MMG Sales

Marknadsföring och telefonförsäljning är både effektivt och lönsamt – om det görs på rätt sätt och mot rätt målgrupper. Vi har både lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller telemarketing – tillsammans når vi de mål som satts upp!

Tjänster

Telemarketing utgör själva kärnan i dialogbaserad marknadsföring och svarar för en stor del av vår verksamhet. Vi representerar våra uppdragsgivare när vi pratar med kunderna. Därför ger vi våra anställda en grundlig utbildning och lägger stor vikt vid att de tillägnar sig de värden och attityder som MMG står för. Vi ska leverera tjänster av en kvalitet som våra kunder kan vara stolta över.

Få ett beslut

Telemarketing används för att få information, för t.ex.:

  • Ändring av avtal
  • Köp av produkter eller tjänster
  • Förnyade köp och merförsäljning
  • Insamlingar

Ge information

Telemarketing används för att ge information, för att t.ex.:

  • Beskriva en ny produkt, tjänst eller ett nytt system
  • Bjuda in till seminarier, mässor, kurser...
  • Uppmärksamma kunden på ett erbjudande
  • Följa upp service, tilläggsförsäljning, merförsäljning och förnyade köp
Om oss

MMG Sales (tidigare TM Husene) har utgjort en central del av MMG sedan etableringen 2006 och varit den starkaste motorn i koncernen under uppstartsåren.

MMG Sales har i många år gjort det möjligt för koncernen att skjuta skott inom andra verksamhetsområden. Samtidigt har MMG Sales haft en naturlig plats i den totala paketlösningen för våra uppdragsgivare.

Vi är ett modernt, professionellt kontaktcenter för utgående försäljning och marknadsföring. Vår största uppdragsgivare är ett digital-TV-företag, men vi har också kunder från branscher som mat/service, humanitärt bistånd, elektricitet och hälsa/välbefinnande o.s.v.

Från början var verksamheten lokaliserad till fem städer längs Norges sydöstkust, främst beroende på var nyckelpersonerna bedrev sin verksamhet 2006. I dag finns vi i fyra städer i Norge – Kristiansand, Grimstad, Tvedestrand och Porsgrunn. Sedan 2015 finns vi också på den svenska marknaden, med TM-företag i Göteborg, Borås och Jönköping.

sales-omoss
Kontakta oss

Jönköping

Östra Storgatan 67
553 21 Jönköping

Borås

Lidaholmsgatan 3
503 38 Borås

Göteborg

Första Långgatan 20
413 28 Göteborg

Våra öppettider

Må-Fr: 08.00-21.00
Lö: 10.00-17.00

E-post: kontakt@mmgsverige.se

E-post

kontakt@mmgsverige.se

Telefon

036 16 72 00

Facebook

Besök oss på Facebook

canaldigita-referansekunde

MMG leverer en sjelden kombinasjon av kvalitet og resultat. Deres dynamiske organisering og høyst kompetente medarbeidere innenfor alle felt gjør at nye løsninger enkelt implementeres samtidig som verdikjeden ivaretas fra ende til annen. 

Amund Håker

Canal Digital
profundo-referansekunde

MMG er en pålitelig samarbeidspartner av telemarketing-tjenester for kunder av ProFundo. De leverer kvalitet i alle ledd – fra prosjektledelse, i salgssamtalene og til data blir levert som følge av salg/oppfølging. De er med å spille oss alle gode.

Trond Homme

Profundo
vnp-referansekunde

Vesterålens Naturprodukter AS (VNP) er Nordens største leverandør av Omega-3 produkter. Vi har siden oppstart i 1997 hatt et stort fokus på fornøyde kunder og effektfulle produkter. Selskapet satser på produkter med høy kvalitet til akseptable priser. VNP har hatt et løpende samarbeid med MMG siden 2006 som i perioden har utviklet seg fra tjenester innen salg til å omfatte kundeservice og kundepleie. Det som spesielt betegner MMG er evnen til å skape et godt vekstmiljø med engasjerte medarbeidere som står på for oss som kunde av deres tjenester. MMG har også vist en sterk interesse for innovasjon og nytenkning og har dermed bidratt til å tilføre bransjen viktig endringsevne.

Joar Chrislock

Country Manager Norge, Vesterålens Naturprodukter