Om oss

MMG grundades i Kristiansand i Norge år 2006. Affärsidén är att tillskapa värde för kunderna genom att använda kreativa och effektiva dialogmarknadsföringslösningar. Sedan starten har MMG vuxit kraftigt och hela tiden levererat goda resultat, både för sina uppdragsgivare, medarbetare och ägare. MMG erbjuder i dag ett brett spektrum av tjänster inom dialogmarknadsföring. Vi på MMG sätter höga, men realistiska, mål. Målsättningar säkrar att alla inblandade vet vart vi ska och ger också möjlighet till korrigerande åtgärder under resans gång.

Totalt har vi ca 500 anställda i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i Kristiansand, men i Norge hittar ni oss också i Grimstad, Tvedestrand, Porsgrunn och Oslo. Vårt svenska bolag – MMG AB – har kontor i Göteborg, Borås och Jönköping.

MMG är ett attraktivt företag att arbeta på, och vi söker hela tiden efter motiverade, arbetsvilliga medarbetare som sätter värde på kvalitet, resultat och utveckling. Att bemästra är ett övergripande mantra inom vårt företag. Känslan av att kunna bemästra något skapar vinnare!